in ,

Khabib Nurmagomedov erbjuder Floyd Mayweather en två matchers-deal

För den som trodde att snacket och ryktena om ett potentiellt möte mellan UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov och Floyd Mayweather hade tagit slut kommer nu mer.

Nurmagomedov säger nu i en intervju att han har ett intressant förslag till boxaren Mayweather som består i inte bara en utan två matcher.

Den 30-årige ryssen föreslår en match i boxning och sedan en med MMA-regler.

If we make a bilateral agreement with Floyd Mayweather, the fans will be pleased. The first match in the ring and the second in the cage, then this would be real. I want to test myself in boxing once, that’s fair.

Kanske nappar Mayweather på förslaget. Boxningsgiganten har sedan sin lukrativa match mot Conor McGregor förra hösten uttryckt ett intresse för att mäta sig i den berömda UFC-buren.

Blir inte av enligt UFC-presidenten

Än så länge är det bara snack. Dana White slog död på uppgifterna om att Khabib skulle gå match i boxning så sent som i helgen men välkomnade samtidigt Mayweather till UFC. MMA-fansen verkar inte heller så sugna på att se ännu en MMA-stjärna gå över till att boxas. Kanske blir det istället en match mot Georges St-Pierre som MMA Betz skrev om förra veckan.

Vad som än händer är det sista inte sagt gällande Nurmagomedov och Mayweather.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *