Klart: Alexander Gustafsson möter forne UFC-mästaren i sommar

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-05-08 00:00

I dag gick Dana White ut i media och bekräftade att Alexanders Gustafsson kommer att ställas mot Luke Rockhold. Nu kommer nya uppgifter från Kimura.se att vår svenske superstjärna Alexander Gustafsson (MMA 18-4), som även är rankad nummer 1 i UFCs lätta-tungviktsdivision, kommer att möta den forne mellanviktsmästaren, Luke Rockhold under UFC 227. Kimura.se avslöjar även att matchen kommer att gå under en gala i Los Angeles, Staples Center, den 4:e augusti.

Gustafsson har tidigare velat ha en match om interimbältet ifall att han inte skulle få möta den regerande mästaren, Daniel Cormier. Uppgifterna på Kimura.se bekräftar dock inte om det handlar om ett interimbälte. Gustafsson gick sin senaste match mot Glover Teixeira under ‘UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira’, en match svensken vann genom knockout i rond fem.

Inga odds finns ute än, men vi på MMA-Betz ser Alex som en storfavorit i denna matchning – då hans boxning och fotarbete är överlägsen Luke Rockholds. Amerikanen har heller aldrig tävlat i denna viktklass och vi tror att nivåskillnaden blir för stor.

Håll er uppdaterade på mmabetz.se för att ta del av dom bästa oddsen inom MMA.