in

Lista: 9 svenska kändisar som hade kunnat bli framgångsrika i UFC

Kändisar brukar sällan betraktas som några tuffingar. Men detta är bara sant för vissa. Vi har ställt oss om vilka svenska kändisar som hade kunnat bli en farlig MMA-fighter och skapat en lista med namn.

Håller ni med?

9.Ola Rapace

Ola har faktiskt tränat en hel del boxning och som ni ser jobbar han även hårt i gymmet. Har nog lärt sig en hel del tricks av James Bond själv när han fick spela en lönnmördare i filmen Bond-rullen “Skyfall”.

8.Börje Salming

Kära Börje må inte ha någon kampsportsbakgrund, men efter så många år på isen borde han vara stentuff. Eller ja, det finns det ju bevis på. Åtminstone ser han jättetuff ut och kan troligen ta en och annan smäll.

7.Dolph Lundgren

Internationell känd skådespelare som har en mycket gedigen kampsportsbakgrund. Bra skolad inom karate, bland annat. Lundgren tror vi faktiskt hade kunnat gå långt om han som ung satsat på en proffskarriär inom kampsport – synd bara att UFC då inte var något större alternativ.

6.Liam Norberg

Liam blev en stjärna över en natt med sin roll i ”Sökarna” på 90-talet. Förutom att han är en gammal kampsportare och skådis så har han dessutom en mörk bakgrund i den kriminella världen. Men det var då. Nu är Liam troende och föreläser om sitt liv.

5.Jens Hultén

Många känner nog igen Jens från de många ”Johan Falk”-filmer som han varit med i. Om inte annat känne man nog igen hans mörka röst och hårda blick. Jens driver sedan många år en egen kampsportsklubb och tränar själv sedan många år tillbaka.

4.Ayodele Ajayi Eriksson

Mr Eriksson är mer känd som rapparen “Ayo” och för toppsingeln “Betongdjungelboken” som gungade på nattklubbar på slutet av 90-talet. Är enligt uppgifter väldigt skicklig inom brasiliansk jiujitsu.

3.Dragomir Mrsic

Är precis som Liam Norberg en gammal kåkfarare som numera jobbar som skådespelare. Har en egen kampsportsklubb i Stockholm där han ser till att hålla sig i form. Fightas kan han också.

2.Musse Hasselvall

Ser kanske inte ut som en tuffing – men låt er inte luras av de snälla ögonen. Musse är faktiskt en jävligt duktig grappler som dessutom gått fem professionella MMA-matcher. Jobbar till vardags annars som skådis, regissör och programledare.

1.Paolo Roberto

Den av alla kändisar på listan som faktiskt gått längst inom kampsport. Gått två VM-matcher i boxning och varit nordisk mästare i både taekwondo och kickboxning. Hade dessutom ett rykte av att vara en riktig tuffing på Stockholms gator under 80-talet.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *