MMABetz.se lottar ut 20 Viaplay Fighting koder till Nordic Fight Night galan!

Författare: MMABetz

Publicerad: 2017-09-28 00:00

I vårt samarbete med Viaplay kommer MMABetz.se lotta ut 20 koder till Viaplay som ger er tillgång till deras Fighting utbud med bland annat UFC i en månad bara genom att dela och gilla vår artikel på Facebook.

Dessutom så kommer ni kunna få se Nordic Fight Night galan LIVE på Viaplay med Anthony Yigit, Redouane Kaya och Robin Safar nu på lördag den 30 september.

För alla spelsugna erbjuder Betsafe odds på Anthony Yigits fight, just nu till oddset 1.41

Anthony Yigit försvarar sin Europatiteln i superlättvikt i en historisk hemmamatch mot Sandor Martin i Solnahallen, Stockholm, den 30:e September.

Yigit, obesegrad efter tjugo professionella matcher, befann sig senast i fiendeland då han gick upp emot den före detta europeiske mästaren Lenny Daws i England. Genom en perfekt uppvisning av boxningstalang, vann Yigit på poäng och lämnade Daws hemstad, Carshalton, med bältet.

Med denna prestation blev han förste svensk att vinna den europeiska titeln sen 1987 och matchen i Solnahallen är den första sedan 1966 där en sådan titel står på spel.

”Det känns underbart att få försvara titeln på hemmaplan i Stockholm”, menar Yigit. ”I titelmatchen senast var jag utmanare och på bortaplan, vilket jag inte har något problem med, men det är alltid speciellt att boxas framför nära vänner och familj”.

”Det känns stort att skapa boxningshistoria i Sverige. Sandor Martin är en duktig och svår motståndare med vinnarskalle, vilket han bevisar genom att komma till Sverige för att utmana mig. Jag tvivlar inte på att han kommer att vinna titlar i framtiden, men detta är min tid”, säger Yigit självsäkert.

Sandor Martin har siktet inställt på att göra Yigits tid med bältet kort: ”Yigit är en utomordentlig boxare, men jag är säker på att jag vinner. Förlust är inte ett alternativ och jag kommer till Sverige för att ta med mig bältet och de svenska fansens hjärtan. Jag har väntat på att få chansen och nu tänker jag visa vad jag kan”.

På galan, anordnad av Nordic Fight Night, kommer Sveriges bästa och mest spännande boxningstalanger visa upp sig i matcher som garanterar att bidra till en spektakulär kväll.