in

UFC Fight Night 124: Stephens gör det igen! Knockar “The Korean Superboy” Choi

Wow, man kan inget annat än att imponeras av krutet i händerna på Jeremy Stephens som knockar ”The Korean Superboy” Doo Ho Choi i den andra ronden. Det här blir Stephens andra raka seger och hans nya rekord lyder 27-14.

Som förväntat så stod bägge fighters och höll fighten stående och till en början så hade Choi hittat avståndet riktigt bra och gjorde det svårt för Stephens att träffa honom med hans grymma fotarbete.
I rondpausen fick Stephens order från sin coach Eric Del Fierro att han måste finta mer och skära avståndet och det dröjde inte länge innan Stephens lyckades träffa koreanen med flertal hårda slag som fick ner han på backen och där Stephens var snabbt över honom och slog tills domaren avbröt fighten.

I publiken satt den obesegrade Brian Ortega och Stephens tog tillfället i akt under r att utmana honom, men först efter att han fått tillbringa lite tid med sin familj och hunnit sätta sprätt på pengarna han precis tjänat.

Förlusten blev Chois andra i organisationen efter att ha börjat UFC-karriären med tre raka TKO/KO-vinster. Choi har hunnit gå 17 professionella MMA-fighter och detta var första gången som ”The Korean Superboy” blev avslutad i sin karriär.

Kolla in avslutet här:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *