UFC Fight Night: Oddsen för bröderna Teymur är släppta

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-05-30 00:00

Ett av MMA-världens allra hetaste brödrapar går under helgen varsin match i Utica, New York. Daniel och David Teymur är redan på plats i USA för att delta under UFC Fight Night som går av stapeln på lördag. Nu har  – där det visar sig att den ena av dessa två bröder är storfavorit inför matchen.

David var först tänkt att gå match mot UFC-debutanten Don Madge under förra helgens UFC Liverpool, men en skada på Madge satte stopp för de planerna. Istället kommer David nu till helgen att ta sig an Nik Lentz. David Teymur är just nu 4-0 i UFC och har ett MMA-facit på 7-1. Inför helgens match är han även storfavorit hos . Amerikanen Nik Lentz kommer en från submissionvinst mot Will Brooks under UFC Fight Night 131 – och  En riktigt stor underdog på förhand mot svensken.

Daniel Teymur, som är satt att gå sin match på huvudkortet, möter hemmafightern Julio Arce. Amerikanen är favorit inför matchen – t. Daniel har endast gått en match i organisationen innan, då han förlorade mot Danny Henry. Att tilläggas under denna match var att Daniel hoppade in med endast en veckas varsel efter sin smekmånad. Att Daniel Teymur tar sin första vinst i

Ser ni också att båda bröderna plockar varsin seger under denna UFC-gala som ger

RYGGA BETTET