UFC Liverpool: Exklusiv kampanj på main event, det här får ni inte missa

Författare: MMABetz

Publicerad: 2018-05-23 00:00

Återigen är det dags för en ny Europeisk UFC-gala med härliga TV-tider som går primetime på kvällen och inte mitt i natten så vi alla kan få njuta av denna underbara sport. Liverpoolsonen Darren Till ställs mot amerikanen Stephen ”Wonderboy” Thompson i UFC Fight Night – Liverpool.

Till, besegrade i sin senaste match veteranen Donald Cerrone via TKO i den första ronden på UFC Fight Night 119: Gdansk. Nu ställs han mot ingen mindre än Stephen ”Wonderboy” Thompson som i sin senaste match besegrade ATT-fightern Jorge Masvidal via domslut på UFC 217. Thompson har även gått två titelmatcher i sin karriär, båda mot den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley. 

Inför UFC Fight Night i Liverpool kan ni nu ta del av denna SUPERKAMPANJ som Betfair erbjuder. Betfair har nu gått ut med att de har boostat oddsen på en vinst för antingen Darren Till eller Stephen Thompson! Darren Till hade ett odds som tidigare låg på 2.30 – nu till helt fantastiska 12.00 gånger pengarna! Inte nog med det, man har även valt att boosta Stephen Thompsons odds från 1.61 till hela 8.00 gånger pengarna.

För att ta del av denna exklusiva kampanj behöver ni bara följa instruktionerna nedan:

Betfair boostar oddsen till helgens gala på Darren Till och Stephen Thompson.

Kampanjen gäller enbart nya kunder och såhär gör du för att ta del av den:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan och ange kampanjkoden ZSAM29
  • Gör en insättning på minst 100kr på ditt konto
  • Placera ett singelspel på marknaden Matchresultat att Darren Till eller Stephen Thompson vinner. Du får 12.00 på Till samt 8.00 på Thompson.
  • Den högsta och minsta kvalificerande insatsen är 100kr. Du kan placera ett spel med högre insats men endast 100kr kommer att räknas till det förhöjda oddset.

Till Kampanjen

Regler och villkor

  • Du måste vara ny kund hos Betfair
  • Ditt spel måste placeras innan matchstart
  • Betfairs generella regler och villkor gäller