UFC Liverpool: Otrolig oddsboost mellan Darren Till vs Stephen Thompson

Författare: Jaser Davari

Publicerad: 2018-05-27 00:00

I dag är det äntligen dags! Matchen mellan Darren Till och Stephen Thompson går av stapeln på Echo Arena i Liverpool senare under söndagskvällen. Inför matchen har vi nu ett fantastiskt erbjudande för alla  som blir nya kunder via Betfair.

Allt har dock inte gått som på som på räls inför denna UFC-gala, vilken är det första någonsin i Liverpool. Darren Till missade under gårdagen vikten – vilket innebär att han nu tävlar med ett par extra kilon under bältet och får betala 20% av sin lön till Thompson. Han meddelade dock under invägningen att han haft familjebekymmer och det på grund av detta som han inte klarade att väga in på rätt vikt.

Inför matchen har oddsen gått ner på den tidigare underdogen Darren Till från 3.50 till 1.83, så just nu är det helt jämnt – sett till oddsen mellan Till och Thompson. Så varför inte ta del av vårt kanonerbjudande inför matchen tillsammans med Betfair? Där får ni smått galna 12 gånger pengarna på Darren Till eller 8 gånger pengarna på Steven Thompson vid en vinst. Riktigt fint spelvärde om du frågar oss.