Brian Ortega: UFC har en ersättare på standby om Max Holloway hoppar av

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-23 00:00

Matchen mellan Max Holloway och Brian Ortega på UFC 231 i Toronto den 8 december har varit på tapeten under lång tid. Titelmatchen har varit inbokad tidigare utan att komma till skott. Senast, på UFC 226 tidigare i juli, skulle de båda mötas men mästaren Holloway tvingades abrupt hoppa av matchen efter hälsoproblem.

Av den anledningen är det kanske inte så konstigt att Ortega är orolig för om matchen blir av i december. Enligt Ortega har han dock fått garantier av UFC att oavsett vad som händer så kommer han att gå en match om bältet.

27-åringen förklarar att UFC har förberett en ersättare ifall en ny skada sätter stopp för fjäderviktskungen Holloways deltagande.

They (UFC) talked about replacement. They said they have a replacement; they haven’t said the name. I don’t know who it is.

Like I said, I don’t care. As long as it’s for the real featherweight title, then count on me on being there.

Ortega, som också kallar sig ”T-City”, har hittills gått rent i sin karriär. 14 segrar och noll förluster. I sina två senaste matcher, mot Cub Swanson och Frankie Edgar, så har han vunnit på avslut.

Holloways favoritskap har minskat

Holloway bedöms vara favorit av samtliga spelbolag. Men sedan matchen först annonserades har hans favoritskap minskat något. Holloways ett år långa frånvaro från sporten på grund av skador och hälsoproblem är ett stort frågetecken inför matchen.

Unibet erbjuder Holloway till 1.72 och Ortega till 2.05.

Betfair ger 1.80 för Holloway medan Ortega ger 2.00.

Mobilebet kan du spela Holloway till 1.74 och 2.05 på Ortega.

Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips