De 3 bästa händelserna från gångna helgens UFC 231

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-12-10 00:00

Vilken upplyftande och härlig gala UFC 231 kom att bli. Vi fick se dominanta matcher, submissions och även en hel del knockouts. För er som missade eventet kommer här en sammanfattning av det allra bästa från galan.

1.Holloway tystar alla som tvivlat

Det var många som inför matchen tvekade på Max Holloway. Kanske handlade det mest om hans hälsoproblem och oron för att han inte var hundra procent redo. Men Holloway visade klassen. Trots att han varit inaktiv i ungefär 12 månader lyckades han dominera Brian Ortega på ett mycket imponerande sätt. Ett tag såg det faktiskt ut som att Holloway slog mot en docka. Ortega var helt chanslös och än mer märkligt är det att spelbolagen faktiskt mot slutet hade Holloway som underdog.

2.Nelson är tillbaka

En mycket mer fysisk stark Gunnar Nelson gjorde äntligen comeback efter en längre tids frånvaro. Det började något skakigt mot den aggressive brassen Alex Oliveira, men när islänningen väl fick ner sin motståndare i andra ronden så var det klappat och klart. En armbåge och blodet forsade från Oliveiras panna som om det vore en actionfilm. Fin seger för Nelson som nu kan sikta framåt.

3.Manuwa vs Santos

Herre jisses! Vilken match. Den här kampen mellan Jimi Manuwa och Thiago Santos visste vi skulle innehålla tunga slag och smällar men trots detta blev det mer än vad någon kunnat förvänta sig. Ett tag kändes det som att både Santos och Manuwa slängt taktikboken i papperskorgen. Båda gick ”all in” och pressade på som om någon morgondag inte fanns.

Santos vann till slut matchen på knockout tidigt i den andra ronden. Har du inte sett matchen så måste du göra det redan nu.

Se fler av våra MMA speltips