in , ,

Speltips: Alex Oliveira har goda möjligheter att besegra Gunnar Nelson

I skuggan av stormatcherna på UFC 231 återfinns en annan match som de inbitna fansen verkligen längtar till. Irländaren Gunnar Nelson gör äntligen comeback efter cirka 1,5 års frånvaro och för motståndet står den underhållande brassen Alex Oliveira.

Nelson såg vi senast i aktion förra sommaren då han förlorade på knockout mot argentinaren Santiago Pozinibbio redan i den första ronden. Men trots det definitiva avslutet kom utgången att bli omdiskuterad. Framför allt på grund av att Santiago vid flertalet tillfällen innan knocken petat Nelson i ögonen. Nelson är för närvarande rankad på plats 14 i weltervikt medan motståndaren Oliveira återfinns på plats 13.

Vinnaren har stora möjligheter att slå sig in i topp tio och ta sig ett steg närmare den absoluta toppen. Oliveira kommer från två väldigt imponerande segrar mot starka namn som Carlos Condit och Carlo Pedersoli Jr. 30-åringen har bara en förlust på kontot på sina åtta senaste matcher.

Matchen mellan Oliveira och Nelson blir en spännande affär. Båda herrarna behärskar alla delar av MMA, men där Nelson är något vassare på marken medan Oliveira tros ha överhanden i det stående. Den stora frågan är vem som lyckas genomföra sin ”game plan” på bästa sätt.

Värt att chansa på skräll

Enligt spelbolagen ligger favoritskapet på Nelson, vilket kan uppfattas en aning märkligt då Oliveira både är högre rankad och har bättre insatser i sina senaste matcher. Av den anledningen är spel på nederlagstippade Oliveira värt chansningen.

Unibet håller Nelson som favorit till 1.69 medan Oliveira ger 2.10 gånger pengarna.

Mobilebet håller Nelson som favorit till 1.76 medan Oliveira ger 2.05 gånger pengarna.

Betfair håller Nelson som favorit till 1.72 medan Oliveira ger 2.10 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *