in , ,

Speltips: Thiago Santos är favorit mot Jimi Manuwa – se oddsen

UFC 231 är bara runt hörnet och matchkortet innehåller många bra matcher. En av dessa är lätta tungviktsmötet mellan Jimi Manuwa och Thiago Santos.

Om det är någon match som man på förhand kan garantera fyrverkerier för så är det nog denna. Manuwa är rankad på plats 7 och är satt under press i den här matchen. Manuwa har nämligen förlorat sina två senaste matcher mot Volkan Özdemir och Jan Blachowicz.

Santos tävlar normalt sätt i mellanvikt men fick möjligen mersmak för -92 kg då han i sin senaste match tävlade och vann mot Eryk Anders i just denna viktklass.

Både Santos och Manuwa är två offensiva fighters med rejält med krut i nävarna. Båda är dessutom oerhört skickliga på sparkar vilket båda visat prov på flertalet gånger tidigare. Santos har vunnit på knockout i 13 av sina 19 segrar medan Manuwa har 15 KO-segrar på 17 vinster.

Favoritskapet på Santos

Trots att Santos normalt tävlar i en lättare division och möter en rankad motståndare så är han faktiskt favorit enligt spelbolagen. Förmodligen har det att göra med Manuwas bistra formsvit och det faktum att hans haka inte varit så värst stabil på sistone. Därför ter det sig mest logiskt att tippa på just brassen, men det vore heller inte överraskande om Manuwa försöker sig på en mer brottningsfokuserad strategi. Manuwa tränar i Sverige på Allstars och har nog snappat upp en hel del inom just brottning från både Ilar Latifi och Alexander Gustafsson.

Unibet håller Santos som favorit till 1.55 medan Manuwa ger 2.35 gånger pengarna.

Mobilebet håller Santos som favorit till 1.47 medan Manuwa ger 2.60 gånger pengarna.

Betfair håller Santos som favorit till 1.54 medan Manuwa ger 2.50 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *