in , ,

3 bästa händelserna under nattens UFC 234 i Australien

UFC 234 blev inte som planerat. Under gårdagen, bara timmar från galastart, kom uppgifter om att mästaren Robert Whittaker tvingats dra sig ur sin fight mot Kelvin Gastelum på grund av diskbråck.

Trots det försvagade matchkortet fanns det mycket annat att njuta av från galan som hölls i Melbourne, Australien.

MMABetz har listat de tre bästa händelserna under UFC 234.

1.Mycket action

När en gala är fattig på stjärnor så krävs det att de mindre kända deltagarna levererar underhållning och avslut. Det var precis vad som skedde. Fansen fick se massvis av underhållande slagväxlingar, nedtagningar, submissions och knockouter.

Devonte Smith var en av flera fighters som avslutade sin motståndare, och som han gjorde det. Knockout i första ronden från lättviktaren som dessutom vann en bonus.

2.Silva vs Adesanya levererade

Många var rädda för att den nya huvudmatchen mellan Anderson Silva och Israel Adesanya skulle bli för avvaktande och händelselös. Detta för att båda är defensiva strikers som gillar att kontra. Tur för UFC och publiken på plats att så inte blev fallet. Även om vi inte fick se något avslut eller någon vara “skakad” så var matchen väldigt sevärd.

3.Klassisk brawl på underkortet

Väldigt få där ute visste eller brydde sig nämnvärt om fighten mellan Kyung Ho Kang och Teruto Ishihara. Inte så konstigt. Ingen av dem är någon större talang eller personlighet utanför buren.

Men vad gör det när båda gick loss på varandra som om det inte vore någon morgondag. Det här var ett krig (utan teknik) som fick publiken att vråla av upphetsning. Kang vann slutligen via submission.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *