3 anledningar till varför du absolut inte får missa UFC 235

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-02-28 00:00

UFC 235 består av ett rejält matchkort. UFC slår på stora trumman och levererar en gala som är värd allas uppmärksamhet. Eventet innehåller allt som går att önska och drömma för en MMA-gala.

Om det är någon där ute som fortfarande är tveksam på om denna gala är värd att sitta uppe för under natten till söndag så bör du fortsätta läsa.

Vi har listat tre anledningar till varför UFC 235 är ett måste att se live!

1.Dubbla guld

Det är inte alltid som fans blir bortskämda med två titelmatcher på samma gala. Minns bara förra PPV-galan som inte innehöll ett enda bälte. Och det är heller inte interimbälten som det handlar om.

Jon Jones försvarar sitt bälte mot Anthony Smith i lätt tungvikt medan Tyron Woodley gör detsamma i weltervikt mot Kamaru Usman.

Att det handlar om två av världens mer dominanta mästare gör saken bara bättre.

2.Förväntansfull debut

Det här är galan då obesegrade brottaren Ben Askren gör sin UFC-debut. Som alla väntat på denna dag. Askren är inbokad att möta Robbie Lawler.

34-åringen har länge varit en kelgris för ”die hard”-fansen och kan han bara segra på lördag så väntar troligen en titelchans nästa gång.

3.En trollkarl sätts på prov

Zabit Magomedsharipov är bara rankad på 13:e plats i fjädervikten. Trots detta är hans fight mot Jeremy Stephens på underkortet en av galans stora attraktioner. Zabit har nämligen en stil som är underhållande i överdos och i takt med att motståndet blir starkare så blir det än mer intressant att se vad han kan erbjuda.

Mot 6:e rankade Stephens kommer ryssen att bli testad på allvar. Vi ser fram emot att se hur han klarar det.

Se fler av våra MMA speltips