3 bästa höjdpunkterna från nattens UFC 235

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-03-03 00:00

UFC 235 bedömdes på förhand som årets största gala. Två titelmatcher avverkades och flera talanger och nytillskott visade framfötterna. Men vad var det allra bästa med galan som arrangerades på T-Mobile Arena i Las Vegas igår?

MMABetz har summerat de tre bästa händelserna under UFC 235.

1.Johnny Walker är otrolig

Denne Walker! Vi har skämtat om hans namn och hans märkliga segergester. Men vilken talang UFC har fått fram i denne unge brasse. I en tid då lätt tungvikt skriker efter utmanare så gör Walker potatismos av sina motståndare. Ny knock efter bara 38 sekunder.

Tre matcher i UFC hittills och tre KO:s i första ronden. Walker är på väg upp i raketfart.

2.Överlägsen upphöjt i två

UFC-mästaren Jon Jones var superfavorit inför matchen mot Anthony Smith. Och precis som alltid så kan man aldrig räkna ut någon i MMA då allt faktiskt kan hända. Men ”Bones” var faktiskt så överlägsen som oddsen visade på förhand.

Trots poängavdrag vann han matchen på domslut utan större utmaning. Vem i hela friden ska besegra denna jätte?

3.Superronden

Att matchen mellan Pedro Munhoz och Cody Garbrandt skulle leverera fyrverkerier var väntat. Men det publiken fick se i första ronden var över all förväntan. Ex-mästaren Garbrandt blev träffad och skakad vilket fick honom att börja veva som om det inte fanns en morgondag. Munhoz ville inte vara sämre och gav tillbaka med samma frenesi.

Brassen Munhoz tog hem det slutligen via knockout i slutet av första ronden.

Se fler av våra MMA speltips