Veckans spelkupong: Härma våra tips och vinn knappt 12 gånger insatsen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-07-04 00:00

Här kommer vårt tips på veckans spelkupong till alla er där ute. Tre matcher, tre tips! Oddsen är som vanligt hämtade från Betfair.

Luke Rockhold vs Jan Blachowicz

Det finns för många frågetecken för Rockhold för att vi ska lita på honom i den här matchen. Hans haka är inte som den varit och nu ska han tampas mot motståndare som slår hårdare. Polske Blachowicz är väldigt underskattad och kan med hög sannolikhet matcha Rockhold rent tekniskt stående. Det är på marken som Jan måste hålla sig ifrån att bli hanterad. Ett bet på Blachowicz lockar stort med tanke på oddset. 

Spel på Blachowicz ger 2.30 på Betfair.

Claudia Gadelha vs Randa Markos

Gadelha har haft en tuff period med två förluster på sina tre senaste. Men det har varit mot fighters som passar hennes stil väldigt dåligt. Nu får hon möta en brottare/brawler i Markos och då tror vi Gadelha kommer att kunna skina. Den brasilianske stjärnan har allt att vinna och vi tror hon lyckas.

Spel på Gadelha ger 1.28 på Betfair.

Jon Jones vs Thiago Santos

De flesta är ganska överens om att Jones kommer sluta upp som vinnare på lördag. Men den stora frågan är hur. Eftersom Santos ändå har ganska mycket power så lär Jones använda sin brottning mer än han gjort på sistone och där kommer han att bli för mycket för brassen. Santos är inte värst skicklig grappler och chansen till att Jones kan glida in en strypning är ganska stor.

Det är på tiden då Jones inte vunnit via submission sedan 2012.

Spel på Jones via submission ger 4.00 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel genererar i ett odds på 11.77 på Betfair. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 1 177 kronor.

Superkampanj hos Betfair! Riskfritt spel på 450 kronor!
Ta del av kampanjen här

Se fler av våra MMA speltips