in ,

3 aktiva WWE-stjärnor som har en bakgrund inom kampsport

MMA och WWE har trots sina uppenbara skillnader också ganska mycket gemensamt. Många av de amerikanska fans som följer fejkbrottning är också stora supportrar av UFC.

En anledning till det är Brock Lesnar. Den storvuxne stjärnan var ett hett namn i WWE när han gick över till MMA 2007 – och ett år senare hade han vunnit tungviktsbältet i UFC.

Lesnar var dock ingen gröngöling när han tog steget över utan hade faktiskt väldigt starka meriter inom amatörbrottning på college-nivå. Frågan är om det finns andra som Lesnar som kan tänkas komma till UFC? Vi har ju sett namn som CM Punk fallera totalt.

MMABetz har listat 3 aktiva WWE-stjärnor som har en bakgrund inom kampsport.

1.Sonya Deville

Den här tjejen är kanske inte den största stjärnan i WWE idag men hon är på god väg. Faktum är dock att Sonya faktiskt har tävlat inom MMA som proffs. 25-åringen har idag ett record på 2-1. Vem vet, om hon skulle nå större kändisskap kanske hon blir aktuell för Dana White och kompani.

2.Jack Gallagher

Den här brittiske stjärnan har likt Sonya också tävlat inom MMA. Han är obesegrad som amatör och har tränat BJJ i över åtta år. Jack som går under smeknamnet “The Gentleman” brukar också visa upp sina MMA-skills när han går WWE-matcher. Att han skulle byta bort WWE mot MMA på heltid är dock föga sannolikt.

1.Shinsuke Nakamura

Den här japanen är en underhållare av rang. Han har hunnit bli 38 år gammal men är fortfarande en populär figur i WWE-sammanhang. Likt många andra japanska fejkbrottare så har Nakamura gedigna brottningserfarenheter. Han har också gjort några matcher i MMA och kan stoltsera med ett record på 3-1.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *