in ,

5 kvinnliga UFC-fighters som är tuffare än vad de ser ut

Inom kampsport är det vanligt att fighter ser ut på ett visst sätt. Ärrade ansikten, blomkålsöron och muskler är några igenkänningsfaktorer. Sådana fighters som ser tuffa ut finns det gott om. Men det är långt ifrån alla som ser ut som en fighter, framför allt bland damerna.

MMABetz har listat fem kvinnliga UFC-stjärnor är tuffare än vad de ser ut.

1.Felice Herrig

Herrig är inte bara en veteran i MMA-världen utan jobbar också som modell på deltid. Hon har totalt 22 matcher på sitt proffsrecord och är en av UFC:s största fighters på Instagram med över 354 000 följare.

2.Paige VanZant

VanZant är trots ett oerhört blandat MMA-record en väldigt populär fighter. Den unge stråviktaren är inte bara känd för sin fighting utan också för sitt yttre. Hon har medverkat i amerikanska versionen av ”Lets Dance” och är därmed ett helt icke-främmande namn utanför MMA-världen.

3.Roxanne Modafferi

Här har vi en väldigt unik fighter på flera olika sätt. Modafferi är en otroligt kunnig grappler men det är kanske sin positiva inställning som många minns henne för. Hon arbetar även som tolk och ska man vara ärlig så ser hon mer ut att höra hemma i den akademiska världen än inom fighting.

2.Michelle Waterson

Waterson går under smeknamnet ”The Karate Hottie”, vilket sammanfattar henne väldigt väl. Den unge mamman har en gedigen bakgrund inom just karate och det kan ingen undgåtts av som sett henne fightas.

1.Maycee Barber

Barber är ett nytt namn i UFC. Stråviktaren gjorde nämdligen debut under fjolåret efter att ha belönats med ett kontrakt på Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Trots sin talang så är det svårt att se på Barber som en tuffing. Hon ser mer ut som en skolelev än UFC-fighter.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *