in ,

5 superkändisar som älskar att följa MMA

MMA är knappast längre en bespottad sport som ingen vill kännas vid. Så var det i alla fall förr i tiden. Numera är MMA och framför allt UFC något som den breda massan intresserar sig för – vilket givetvis också innefattar kändisvärlden.

Ni har kanske uppmärksammat att superstjärnor som The Rock och USA:s president Donald Trump Jr är fans av UFC.

Här kommer fem andra världskändisar som är stora MMA-följare.

5.Chris Pratt

Pratt är en regelbunden besökare av både UFC- och Bellator-galor. Den karismatiske skådisen är känd från filmer som Avengers och The Kid. En annan intressant fakta är att Pratt själv har praktiserat MMA med legendarer som Randy Couture och bröderna Nogueria.

4.Snoop Dogg

Den legendariske rapparen har som många säkert noterat en god relation med UFC-bossen Dana White. Så pass att han fick chansen att agera kommentator till matcherna under första säsongen av ”Dana White’s Tuesday Night Contender Series”. Men då Snoop fick mycket kritik för sina hånfulla kommentarer mot fighters så blev han aldrig erbjuden att kommentera den nästkommande säsongen.

3.Rob McElhenney

Rob är kanske inte så stor i Sverige men i USA är han mycket känd som ”Mac” från succé komediserien ”It’s Always Sunny in Philadelphia”. Rob är ett så stort fan att han bjöd in sina fightingidoler Donald Cerrone och Paul Felder till att medverka i ett avsnitt i den 12:e säsongen av sin show.

2.Anthony Kiedis

Kiedis är ledsångaren i den klassiska och numera legendariska rockgruppen ”Red Hot Chilli Peppers”. Kiedis har varit ett fan av UFC väldigt länge och brukar vara en frekvent besökare av PPV-galor. Under en av sina konserter så ska han till och med givit vår egen Alexander Gustafsson en ”shoutout”.

1.Robert Downey Jr

Robert är tveklöst en av världens kändaste skådisar och det är inte så konstigt att han är ett fan av MMA då han praktiserar en hel del kampsport i sina filmer. I en intervju med Buzzfeed fick Robert frågan om vad han helst nördar ner sig och då blev svaret UFC.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *