Bo Nickal vs. Jamie Pickett klar till UFC 282

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-10-03 18:21

En kamp i UFC:s mellanviktsdivision mellan debutanten Bo Nickal och Jamie Pickett är planerad att äga rum under UFC 282 den 10:e december. Kampen kommer bli endast den fjärde som professionell för Nickal.

Nickal vs. Pickett den 10:e december

Om snart två månader kommer det vara upp till bevis för den amerikanske Bo Nickal (3-0). På kort tid har Nickal blivit ett namn att tala om i MMA-sammanhang. Efter att ha dominerat sin motståndare under en kamp i Dana White’s Contender Series, fick han ett kontrakt till UFC. Det kontraktet har nu lett honom till debuten, vilken kommer att äga rum under den sista numrerade galan för året UFC 282 den 10:e december. Nickal står idag som obesegrad i sin korta MMA-karriär.

Tack vare sina fantastiska brottningsförmågor, har han kallats för den ”amerikanske Khabib”. De tre vinster han har på kontot har alla kommit via avslut i den första ronden. Motståndaren till UFC-debuten är landsmannen Jamie ”The Nightwolf” Pickett (13-8), som kommer gå sin sjunde match i organisationen i och med UFC 282. Pickett har inte direkt lyckats väl hittills med sin UFC-karriär, där han enbart lyckats ta två segrar på sex matcher.