in ,

Cain Velasquez sugen på att möta Jon Jones i tungvikt

Det märks att Jon Jones är tillbaka och i Conor McGregors frånvaro är mästaren förmodligen UFC:s mest omskrivne fighter.

Jones har efter senaste årens kontroverser inte gått så många matcher. Kanske är det därför som amerikanen så snabbt efter sin titelseger mot Alexander Gustafsson på UFC 232 redan har en ny fight inbokad.

Den 2 mars kommer Jones att försvara sitt bälte mot Anthony Smith på UFC 235 i Las Vegas.

Många vill möta Jones

Att det står många i kö till att få möta Jones blir tydligare för varje dag som går. Corey Anderson och Luke Rockhold är två som gärna vill tävla mot ”Bones”, men nu har ytterligare en fighter uttryckt samma önskan.

Det handlar om förre tungviktsmästaren Cain Velasquez som gärna vill välkomna Jones till tungvikt. I en intervju med MMAFighting.com berättar Velasquez att han kommer försöka få till en match – fast enbart efter att hans nära vän Daniel Cormier har lagt handskarna på hyllan.

I hope so. I’ll try to make that happen.

Jones var öppen för att möta Cain tidigare redan 2013 och förutspådde då en flytt upp till tungvikt inom två år.

För att en match mellan Cain och Jon ska bli aktuell måste den förstnämnde vinna sin kommande match. Velasquez har en tuff uppgift framför sig i Francis Ngannou på UFC on ESPN 1 som går av stapeln 17 februari.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *