Conor McGregor ”avbryter” returmötet med Dustin Poirier

UFC

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-04-13 11:13

Den forne dubbelmästaren i UFC Conor McGregor har gått ut på sociala medier för att förklara att den stundande returmatchen med Dustin Poirier inte kommer att bli av. Detta efter att Poirier skall ha anklagat McGregor för att inte hedra ett löfte om en donation till ”The Diamond”s välgörenhet

En ursinnig Conor McGregor vill avbryta returmötet

Föga förvånande, har ”Notorious” Conor McGregor (22-5) återigen piskat upp en storm av kontroverser på sociala medier. Den nu 32-årige irländaren har tidigare visat en tendens att låta sina känslor ta över, vilket bland annat resulterat i att han redan pensionerat sig två gånger i sin karriär. Den här gången skall det dock inte vara något tal om att lägga handskarna på hyllan för Conor. Istället är det returmötet med Dustin ”The Diamond” Poirier (27-6, 1 NC) planerat till UFC 264 den 10 juli som McGregor vill se slopas.

Vad skall då ligga till grund för Conors önskan att se en kontrakterad fight slängas på sophögen? Enligt den forne dubbelmästaren, så skall han ha blivit förnärmad till en sådan grad av Poirier att en kamp de två emellan tydligen omöjliggjorts. Poirier, som utöver sin MMA-karriär driver en framgångsrik välgörenhetsorganisation, har påstått att McGregor inte hedrat ett löfte givet inför deras första möte om att skänka en summa pengar till välgörande ändamål. Conor bestrider anklagelsen, och vill nu se deras returmatch avbrytas.

You’re ripped you inbred hillbilly. Why do you wink with your ears? You fucking brain dead hillbilly. 500k with no plan in place. Ye hang tight. Fool. You must be new to money. The fight is off btw. I’m going to fight someone else on the 10th. Good luck on your old contract kid.

Poirier framstår i sitt svar som mer eller mindre obekymrad över irländarens utbrott.

Ok.

Skall man nu förvänta sig att McGregor vs. Poirier 3 inte blir av? Det är en högst otrolig utgång av Conors Twitter-tirad. Han vet likväl som alla andra att ett kontrakt är påskrivet, och ”irritation” är inte en giltig anledning till att det skall upplösas.