Conor McGregor vs. Michael Chandler kan bli av i december månad

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-07-10 11:30

den förväntade UFC-kampen mellan Conor McGregor och Michael Chandler skulle kunna ske i december. Detta om man får tro McGregor själv, som påstår att matchen är planerad till den månaden. McGregor och Chandler är lagledare i årets upplaga av reality-serien The Ultimate Fighter.

McGregor vs. Chandler till december?

UFC-stjärnan och en av årets TUF-lagledare ”Notorious” Conor McGregor (22-6) närvarade under helgens gala UFC 290 i Las Vegas. Där gav irländaren ett datum för hans nästa kamp i oktogonen, vilken högst troligen kommer ske mot Michael ”Iron” Chandler (23-8), den andra lagledaren i årets säsong av The Ultimate Fighter. Datumet som McGregor hänvisade till var december månad.

UFC:s president Dana White har även han inkluderat sig i diskussionen om när McGregor vs. Chandler kommer att äga rum. På frågan om UFC hoppas se matchen ske i december, svarar White att han hoppas på det. Han säger även att organisationen ser en etthundra-procentig chans till att kampen blir av under 2023.

White kunde dock även bekräfta att McGregor ännu inte gjort ett återinträde i USADA:s pool av dopningstestade atleter.

He is not [På frågan om McGregor i USADA:s pool]. We’ll see how that plays out.

USADA har sina regler om att en fighter måste vara med i poolen minst ett halvår innan han eller hon kan godkännas för match från deras sida. White är dock inte alltför bekymrad och säger sig inte bry sig om vad det amerikanska antidopningsinstitutet har att säga.

Who cares what USADA says? We’ll see what happens when it happens.