Dan Hooker missar UFC 285 – Led handfraktur under träningen

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-02-09 14:24

Den Nya Zeelandsbaserade UFC-fightern Dan Hooker kommer inte att gå sin match under UFC 285. Detta efter att han lidit en handfraktur under träningen. Hooker var planerad att möta Jalin Turner under galan som äger rum den 4:e mars.

Dan Hooker skadad – Missar match med Jalin Turner

Olycka och elände har lett till att Dan ”The Hangman” Hooker (22-12) missar sin första match för året i UFC. Han var planerad att möta amerikanen Jalin ”The Tarantula” Turner (13-5) i en lättviktskamp under UFC 285 satt till den 4:e mars. Dock har Hooker lidit en skada under sin träning inför galan, vilken är av en sådan grav grad att han tvingas utgå från sitt möte med Turner.

Enligt rapporter skall det handla om en handfraktur som sätter stopp för matchen. För Hooker kommer skadan högst olägligt. Han lyckades ta hem en seger i sin senaste match i oktogonen, en seger som blev hans första på tre matcher.

En ny potentiell vinstsvit får dock vänta på sig för nyzeeländaren som nu i stället får uppleva UFC 285 från sjuksängen. UFC sägs fortfarande ha hoppet av att få se Turner tävla under galan dock. De skall i dagsläget söka en ersättare till den skadade Hooker. Inget namn på en ny motståndare till ”The Tarantula” har ännu blivit offentliggjort.