Darren Till borttagen från UFC-rankningen!

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-03-01 13:30

Den engelske mellanviktaren i UFC Darren Till är inte längre rankad som en aktiv fighter i organisationen. Till, som haft en riktigt tuff tid i UFC efter sin uppflyttning från weltervikt, gick senast match i december månad förra året.

Darren Till ”inaktiv” i UFC

En av de senaste nyheterna rörande UFC som nått ut till fansen är den om engelsmannen Darren ”The Gorilla” Till (18-5-1) och hans frånvaro från organisationens roster. Det var under gårdagen som det rapporterades av Twitter-kontot UFC Roster Watch att Till tagits bort från rankningen.

Nyheten kommer cirka tre månader efter Tills senaste match i organisationen, vilken stod i december 2022. Där led han sin tredje förlust på raken, och det fjärde nederlaget på fem matcher, när han besegrades av Dricus ”Stillknocks” du Plessis (18-2). Förlusten kom via submission, vilket även det var det andra nederlaget av den arten på raken för ”The Gorilla”.

Följande matchen har Till bland annat sagt att han tror sig ha slitit av en av knäsenorna under kampen. Detta avslöjade han i en intervju med oktogonpresenteraren Bruce Buffer. Om Till helt lämnat UFC är inte känt, dock skall han i dagsläget stå utanför organisationens planer på obestämd tid.

Ytterligare två fighters som tagits bort från UFC:s fighterstall är ryssen Zubaira ”Warrior” Tukhugov (20-6-1) och amerikanske ”No Way” Jose Johnson (15-7).