De bästa avsluten hittills i UFC under 2022

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-05-26 11:27

Cirka halvvägs in på 2022 har UFC sammanställt en kompilationsvideo på de bästa avsluten hittills under året. Bland de kamper som är med i videon finner man bland annat Michael Chandler vs. Tony Ferguson, Tai Tuivasa vs. Derrick Lewis och Jared Cannonier vs. Derek Brunson.

En myriad av avslut

UFC-säsongen har gått upp i högvarv när halva året redan har fyllts av underhållande kamper. Nya mästare har krönts, fighters har lagt sina handskar på hyllan och ett antal överraskande matchutgångar har redan förgyllt 2022. Det är dock inte över, då ytterligare sex månader av bataljer i oktogonen väntar. För att summera den första halvan av det här året, har UFC nu publicerat en kompilationsvideo på några av säsongens hittills bästa avslut.

En av de matcher som profilerar bland klippen är Michael ”Iron” Chandlers (23-7) våldsamma huvudspark mot Tony ”El Cucuy” Ferguson (25-7) från UFC 274. Även tungviktaren Tai ”Bam Bam” Tuivasa (14-3) får vara med på ett hörn med sitt avslut av Derrick ”The Black Beast” Lewis (26-9, 1 NC). Mellanviktskampen mellan Jared ”The Killa Gorilla” Cannonier (15-5) och Derek Brunson (23-8), i vilken Cannonier hamrade sönder sin motståndare på marken, Är även det ett avslut du får ta del av.

Se de bästa UFC-avsluten hittills under 2022 i videon nedan!