in , ,

3 överraskningar från helgens UFC Fight Night 139

Den gångna helgens gala i Denver, Colorado i USA var en rejäl fullträff på alla sätt. Matcherna levererade hög klass och huvudmatchen mellan Chan Sung Jung och Yair Rodriguez är en kandidat till årets bästa fight.

Här följer tre överraskningar från UFC Fight Night 139.

1.Rodriguez galna armbåge

Yair Rodriguez låg enligt många under på poäng när det bara återstod fem sekunder av hela matchen. Då nöp han till med en helt osannolik armbåge från ett osannolikt läge. Nerifrån och upp, likt en bicykleta fast med armbågen. Wow. Motståndaren ”Korean Zombie” somnade direkt och landade platt på ansiktet. Avslutet är redan en klassiker.

2.Maycee Barber slicar sin motståndare

Stråviktsfightern Barber hade en väldigt dominant kväll mot stackars Hanna Cifer. Det är inte ofta man ser en dammatch bli så blodig men någon gång ska vara den första. Visst var Barber favorit men hon gjorde inte bara som förväntat utan presterat till och med över förväntan. En ny stjärna är född.

3.Holländsk revansch

Holländskan Germaine de Randamie har fått utstå mycket kritik sedan hon vann kontroversiellt mot Holly Holm och sedan vägrade försvara sitt fjäderviktsbälte mot Cris Cyborg. Fansen är definitivt inte på Germaines sida. Men nu var hon tillbaka i buren och mötte tuffe Raquel Pennington. Trots jämna odds visade Germaine att hon är minst en klass bättre och kunde med enkelhet ta hem segern. Nu är ”The Iron Lady” ett steg närmare en titelchans i bantamvikt.


Mer nyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *