Dessa är de 3 bästa händelserna från hela MMA-helgen

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-25 00:00

Mycket MMA i helgen och en hel del godbitar att ta med sig. Det arrangerades bra matcher på flera håll, förutom UFC Kina, så hade även Golden Boy Promotion sitt första event i Kalifornien.

Vad var då det bästa från helgen? MMA Betz har listat tre saker värda att lyfta upp.

3.Albert Morales

Albert Morales är nog ingen här hemma i Sverige som känner till och det är inte konstigt. Han platsar inte på denna lista för någon briljant prestation utan något helt annat. Albert hade nämligen just förlorat en match på Golden Boys premiärgala men valde trots nederlaget att be sin flickvän komma in i buren så att han kunde fria till henne.

Kanske inte planerat att förlora men ack så modigt att ändå gå vidare med frieriet. Det gillas!

2.Overeem vaknar till liv

Även om Alistair Overeem kanske inte har så jättemycket kvar att ge på toppnivå så var det ändå väldigt kul att få se den tekniske tungviktaren vinna en match igen. Han måste själv ha känt att han halkat efter när hans motståndare, trots UFC-debut, var favorittippad segrare.

Det började dock skakigt och det märks att 38-årige Overeem är väldigt rädd för att bli träffad då hans haka svikit honom gång på gång. Men han vann trots detta på teknisk knockout i första ronden.

1.Kanonen Ngannou är tillbaka

Många hade förlorat hoppet på Francis Ngannou efter två bleka insatser. För ungefär ett år sedan hajpades han upp rejält och ansågs vara ”the next big thing”. Två förluster senare stod han inför helgens match i ett oerhört pressat läge. Curtis Blaydes stod för motståndet och hade enligt spelbolagen högst sannolikhet att vinna. Francis ville dock annat och gjorde alla påmind om dynamiten han har i sina slag.

Seger på knockout och sagan om jätten från Kamerun kan fortsätta.

Se fler av våra MMA speltips