Lista: De 3 bästa sakerna med helgens UFC Argentina

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-11-19 00:00

UFC Fight Night 140 gick i helgen av stapeln i Argentina. Galan levererade sett till prestationer och även om eventet saknade de allra största stjärnorna så finns det en hel del att ta med sig från galan.

MMA Betz har listat de tre bästa händelserna från UFC Argentina.

3.Argentinska fansen

UFC har aldrig tidigare arrangerat en gala i Argentina och det märktes. Publiken var väldigt passionerade och i extas när deras landsmän klev in i buren. Kontrasterna med publiken i USA, som snabbt blir griniga när en match inte levererar fyrverkerier oavbrutet, är väldigt stora.

2.Nytt stjärnskott i lätt tungvikt

Den lätta tungviktsdivisionen är kanske UFC:s minst kvalitettäta viktklass. För bara några år sedan var -92 kg den viktklass som intresserade fansen mest men med åren har stjärnorna fallit bort en efter en. Desto roligare var det därför att brassen Johnny Walker levererade maximalt när han knockade Khalil Rountree med armbågen. Snyggt!

1.Ponzinibbio avancerar

Inte bara det faktum att Santiago Ponzinibbio mäktade med en otrolig insats på sin hemmaplan i Buenos Aries utan han gjorde det också mot den 8:e rankade och svårslagne Neil Magny. Argentinaren har nu hela sju raka segrar i weltervikt och tar nu välförtjänta kliv uppåt i UFC:s ranking. En match mot någon i topp fem förefaller sig mycket sannolikt.

Se fler av våra MMA speltips