in , ,

Speltips: Johnny Walkers segertåg lär fortsätta – så mycket ger en seger

Förra gången vi fick se brassen Johnny Walker gå match så presterade han väldigt bra. Den då väldigt okände fightern fick alla att notera hans närvaro i UFC genom att totaldominera tuffe Khalil Rountree på UFC Argentina tidigare i november.

Många pratar redan om Walker som en framtida titelutmanare trots att han bara gjort en match i UFC. Det kan gå fort inom MMA.

Under kommande helgens UFC Fortaleza i Brasilien så går han match på nytt. Motståndaren är Justin Ledet, en annan lovande amerikansk lätt tungviktare.

Walker är 26 år gammal och ett record på 15 segrar och 3 förluster. Han har sju raka segrar där bara en av dessa gått till domslut. 29-årige Ledet har mindre matcherfarenhet med 9 segrar och 1 förlust.

Walker är den betydligt mer explosive och striking-farlige av dem båda medan Ledet har visat upp riktigt vassa submissions. Att den här fighten inte kommer gå tiden ut är ganska troligt. Slår man ihop bådas record så har de bara gått till domslut fyra gånger på totalt 28 matcher.

Det mesta talar för Walker

Vem tror spelbolagen på? Walker är favorit. Framför allt baseras det på att han har större erfarenhet, dominanta insatsen senast och hemmaplansfaktorn. Att Ledet förlorade sin första match i karriären i sin senaste fight förra sommaren ligger honom i fatet här. Även om vi kanske sett så mycket av Walker så är spel på honom det som gäller i den här fighten.

Unibet håller Walker som favorit till 1.44 medan Ledet ger 2.70 gånger pengarna.

Mobilebet håller Walker som favorit till 1.44 medan Ledet ger 2.70 gånger pengarna.

Betfair håller Walker som favorit till 1.53 medan Ledet ger 2.50 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *