in , ,

Speltips: Spelbolagen underskattar Raphael Assuncao – se oddsen

Ny UFC-gala väntar till helgen i Fortaleza i Brasilien. Det är ett talangmässigt fullspäckat matchkort som vi har att se fram emot. I huvudmatchen gör landsmännen Raphael Assuncao och Marlon Moraes upp. Mycket står på spel då vinnaren troligen blir näste titelutmanare i bantamviktsdivisionen.

Assuncao har tävlat i UFC under många år. Han gjorde sin debut så tidigt som 2011 och tävlade dessförinnan för Zuffa-ägda WEC. Trots att 36-åringen tillhört toppskiktet i flertalet år så har han aldrig belönats med en titelchans. Assuncao har bara förlorat 2 av 13 matcher och innehar segrar över tunga namn som TJ Dillashaw, Aljamain Sterling och Marlon Moraes. Matchen mot Moraes är med andra ord en returmatch. Deras förste möte slutade med delat domslut.

Moraes är i jämförelse med Assuncao inte lika erfaren i UFC. 30-åringen har fyra matcher på bältet i UFC och kommer från tre raka segrar mot bland andra Jimmie Rivera och John Dodson.

Assuncao och Moraes är två tekniska stående fighters som dock inledde sina kampsportskarriärer som grapplers. De är båda väldigt kompletta och dynamiska bantamviktare. Däremot är Assuncao den något duktigare brottaren medan Moraes är vassare på avsluta matcher.

Bra spelvärde på Assuncao

Spelbolagen håller Moraes som favorit – fast än han alltså förlorade deras första möte. Det ska dock tilläggas att den matchen, som utspelade sig sommaren 2017, var otroligt jämn och kunde slutat hur som helst.

I våra ögon är detta en match som kan sluta åt vilket håll som helst. Moraes är mer explosiv men tenderar att bli tröttare om han inte lyckas få ett avslut tidigt. Med tanke på att matchen går i fem ronder och det faktum att Assuncao ger högst utdelning så är spel på honom väldigt spelvärt.

Unibet håller Moraes som favorit till 1.47 medan Assuncao ger 2.65 gånger pengarna.

Mobilebet håller Moraes som favorit till 1.50 medan Assuncao ger 2.55 gånger pengarna.

Betfair håller Moraes som favorit till 1.50 medan Assuncao ger 2.62 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *