Veckans spelkupong: Kopiera våra spel och vinn över 5 gånger pengarna

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-06-21 00:00

Behöver du tips och vägledning inför kommande lördagens UFC Fight Night 154? Då är det bara att läsa vidare och kopiera vår spelkupong. Oddsen är hämtade från Betfair.

Andrea Lee vs Montana De La Rosa

Här tar vi en liten chansning och tippar på Montana. Båda är väldigt unga och har mycket kvar att utvecklas. Lee är favorit för att hon har visat sig ha större räckvidd rent tekniskt men då Montana är otroligt skicklig grappler så finns alltid möjligheten att hon lyckas plocka ner och dominera sin motståndare. Oddset lockar!

Spel på De La Rosa ger 2.60 på Betfair.

John Lineker vs Rob Font

Båda herrarna gillar att stå upp och dela slag med varandra. Font har bra kraft och kan slå ut sin motståndare men han kan inte mäta sig med Lineker som kanske slår hårdast av alla bantamviktare i hela UFC.

Då brassen Lineker enligt många blev rånad på vinsten av domarna senast så lär han vara rejält revanschsugen den här gången.

Spel på Lineker ger 1.50 på Betfair.

Deron Winn vs Eric Spicely

Det råder ganska stor differens i erfarenhet mellan Winn och Spicely. Winn har bara gått fem proffsmatcher, alla segrar, medan Silva har många fler matcher i bagaget. Men Winn är en mycket skicklig och erfaren brottare. Många känner troligen igenom honom som en av UFC-mästaren Daniel Cormiers träningspartners. Tränar man med namn som Cormier och Cain Velasquez så måste man vara duktig.

Winn kommer att enkelt plocka ner och dominera Spicely på marken vars grappling är bra men inte tillräckligt.

Spel på Winn ger 1.44 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel genererar i ett odds på 5.61 på Betfair. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 561 kronor.

100% bonus upp till 1000kr på Betfair!
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips