Veckans spelkupong: Stark trippel som ger 4.87 gånger pengarna

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2019-06-28 00:00

Här kommer vårt tips på veckans spelkupong till alla er där ute. Tre matcher, tre tips! Oddsen är som vanligt hämtade från Betfair.

Roosevelt Roberts vs Vinc Pichel

Detta är Roberts match att förlora. Han är en bättre fighter inom alla områden och det enda sättet som Pichel kan skapa oreda är med sin längd och möjligen det faktum att han har mer erfarenhet. Roberts är ganska grön i gamet men av det den obesegrade 25-åringen hunnit visa hittills så lovar det gott inför framtiden.

Pichel är en motståndare som Roberts helt enkelt ska kunna dominera.

Spel på Roberts ger 1.35 på Betfair.

Junior Albini vs Maurice Greene

Detta är en fight mellan två hårdslående strikers i tungviktsklassen. Att den här matchen inte går tiden ut är nog knappast någon vild gissning, men vem vinner? Enligt spelbolagen så blir det jämnt.

Albini visade prov på fin potential i början av sin UFC-sejour men har sedan dess blottat stora svagheter. Greene är en stand up-fighter i grunden och eftersom han inte behöver oroa sig för brottning här så lär han kunna röra sig runt och pricka den betydligt mer orörlige Albini med stenhårda träffar.

Spel på Greene ger 1.72 på Betfair.

Amanda Ribas vs Emily Whitmire

Whitmire är ganska ny i gamet med ett record på 4-2, men har faktiskt vunnit två av sina tre senaste matcher i UFC. Hon ställs på lördag mot brasilianskan Ribas som gör debut och som har ett bra record på 6-1. Ribas enda förlust kom mot UFC-veteranen Polyana Viana som vi alla vet är supertuff.

Eftersom båda tjejerna, som tävlar i stråvikt, är ganska oerfarna så är det svårt att göra en tillfredställande förhandsanalys av matchen. Men då Ribas ger ganska bra i utdelning så är det värt insatsen.

Spel på Ribas ger 2.10 på Betfair.

Kombinationsspel

Ett kombinations spel med samtliga tre spel genererar i ett odds på 4.87 på Betfair. Det vill säga, satsa 100 kronor och du vinner totalt 487 kronor.

100% bonus upp till 1000kr på Betfair!
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips