Genom tidernas 5 bästa ”walkout”-sångerna i UFC

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-12-04 00:00

Promenaden ut till buren inför match är närmast en ritual för inte bara fighters utan också MMA-fansen. Det är ett sätt för den enskilde fightern att skapa rätt sinnesstämning inför sin match men också skapa hajp och uppskattning hos publiken.

Vilka UFC-stjärnor har bästa ”walkout”-sången? MMA Betz har listat de fem sånger som vi anser är bäst.

5.Chris Weidman / Tom Petty – I won’t back down

Det här är en riktig klassiker vars låtnamn också passar så bra med den typen av fighter som Chris Weidman är. Ett perfekt låtval av den förre mellanviktsmästaren med andra ord.

4.Urijah Faber / Tupac och Dr. Dre – California love

UFC har producerat många bra fighters från Kalifornien genom åren. Men ingen är nog så nära förknippad med delstaten som bantamviktaren Urijah Faber. En perfekt tempo-raplåt som får igång publiken och Faber själv.

3.Matt Hughes / Hank Williams Jr – A country boy can survive

Matt Hughes är ju känd för att vara en riktig lantis och då finns det ingen låt som passar bättre än just “A country boy can survive”. Just överleva var precis vad legendaren gjorde, och mycket mer än så.

2. Ronda Rousey / Joan Jett – Bad reputation

Ingen annan fighter hade kunnat gå ut med denna 80-tals dänga förutom just Ronda Rousey. Dåligt rykte var precis vad Rousey hade även om hon jobbade bort det med tiden som dominant mästare. Att låten handlar om en tjej som gör som hon vill gör den bara än mer passande.

1.Anderson Silva / DMX – Ain’t no sunshine

I mer än ett halvt decennium var den här låten med DMX så nära förknippad med legendaren Anderson Silva. En väldigt lugn men ändå hotfull raplåt. Tråkigt bara att Silva till sin senaste fight mot Derek Brunson valde att köra en annan sång sjungen av hans son Kalyl.

Se fler av våra MMA speltips