Khabib Nurmagomedov är inte intresserad av att möta Max Holloway

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-12-15 00:00

Det har spekulerats flitigt om vem Khabib Nurmagomedovs nästa motståndare kommer att bli. Han försvarade sitt lättviktsbälte mot Conor McGregor på UFC 229 och sedan dess har han parats ihop med flera olika namn. Däribland Tony Ferguson, Floyd Mayweather och Georges St-Pierre.

Ett namn som kanske varit hetast på sistone är Max Holloway. Hawaiianen stod för en mycket dominant insats mot Brian Ortega om titeln nyligen och ser än så länge oslagbar ut i fjäderviktsdivisionen. Då Holloway tidigare visat tecken på att ha problem med bantningen ner till fjädervikt så har bland annat UFC-presidenten Dana White uppmanat 27-åringen att flytta upp till lättvikt.

Av den anledningen har många börjat diskutera en potentiell match mellan Holloway och Nurmagomedov. Holloway är öppen för att möta den obesegrade ryssen och ge honom hans första förlust. Läs mer om det här.

Nurmagomedov inte intresserad just nu

Nu har Nurmagomedov delat med sig av sina tankar kring en eventuell matchning mot Holloway. Det verkar inte som att det intresserar honom nämnvärt.

Innan Nurmagomedov kan bli aktuell för en ny match måste han lägga efterspelet av UFC 229 bakom sig. Det väntar nämligen en utfrågning hos Nevadas idrottskommission och eventuellt straff för hans olämpliga agerande efter matchen mot McGregor tidigare i oktober.

Se fler av våra MMA speltips