Lista: 3 supermatcher i UFC som publiken aldrig fick se

Författare: Kevin Lundgren

Publicerad: 2018-10-24 00:00

UFC har alltid varit duktiga på att leverera de matcher som fansen verkligen vill se. Men det är inte alltid som fansens vilja infrias. Anledningarna till varför är många. Alla har vi någon match som vi önskat se men som aldrig blivit verklighet.

MMABetz har listat tre drömmatcher som aldrig blev av. Vilken är är favorit?

1. Ronda Rousey vs Cris Cyborg

Under Rouseys storhetstid var det länge diskussion om en potentiell supermatch mot Cyborg. När väl Cyborg värades över till UFC blev dock vikten ett hinder. Rousey var mästare i bantamvikt och Cyborg kunde inte gå ner från fjädervikten där hon tävlar. Matchen var dock nära att ske i en ”catchweight” men efter att Rousey knockats av Holly Holm på UFC 193 dog alla förhoppningar om supermatchen.

2. Georges St-Pierre vs Anderson Silva

Både GSP och Silva upplevde sina storhetstider samtidigt och bara en division ifrån varandra. Inte så konstigt att många höll tummarna för ett super-supermöte runt år 2010. Den här matchen var på tapeten länge och Silva var villig att gå ner halvvägs i vikt för att få till matchen. Men av flera anledningar så blev matchen aldrig av och när väl Silva förlorat sin stjärnglans dog också intresset ganska mycket.

3. Brock Lesnar – Fedor Emelianenko

Legendaren Emelianenko har aldrig tävlat i UFC och bara detta faktum är en tråkig verklighet. Fedor mot vem som helst i UFC hade varit en drömmatch, men framför allt önskade många se ryssen mot jätten Brock Lesnar under dennes storhetstid. UFC var nära att signa Fedor ett par gånger men lyckades aldrig komma överens om hans arvode.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här

Se fler av våra MMA speltips