Mateusz Gamrot ersätter Dan Hooker, möter Jalin Turner under UFC 285

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2023-02-15 19:05

Tidigare under veckan kunde det rapporteras att nyzeeländaren Dan Hooker missar sin match med Jalin Turner under UFC 285. Anledningen är att Hooker skadat sig under träningen. Nu står det klart att polacken Mateusz Gamrot ersätter Hooker i kampen.

Turner vs. Gamrot till UFC 285

På måndagen kom den trista nyheten att Dan ”The Hangman” Hooker (22-12) inte kommer att närvara under UFC 285. Han var planerad att möta amerikanen Jalin ”The Tarantula” Turner (13-5) under galan som går av stapeln den 4:e mars.

Dock har Hooker lidit en handfraktur under träningen, vilken tvingar honom till att dra sig ut matchen. Nu står det dock klart att Turner fortfarande kommer att få gå en kamp under tillställningen. UFC har nämligen sett till att finna honom en ersättare till Hooker.

Det blir Polens Mateusz ”Gamer” Gamrot (21-2, 1 NC) som i stället kommer att träda in i oktogonen för att ta sig an Turner under UFC 285. Framträdandet blir det första under 2023 för Gamrot och följer hans blott andra nederlag i organisationen. Viktklassen för matchen består den samma, vilket kommer ske i lättvikt.