Michael Chandler inför mötet med Justin Gaethje: Han kommer ta första steget bakåt!

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-09-09 14:59

Inför den kommande lättviktskampen i UFC mellan Michael Chandler och Justin Gaethje under UFC 268, planerar den förstnämnde att bjuda in till stående kamp. I ett inlägg på Twitter skriver Chandler att han lovar gå framåt, och tvinga Gaethje att ta det första steget bakåt i matchen.

Michael Chandlers utmaning till Justin Gaethje

 

Den sjätte november vankas det ordentlig MMA-underhållning när lättviktarna Michael ”Iron” Chandler (22-6) och Justin ”The Highlight” Gaethje (22-3) tar sig an varandra i oktogonen under UFC 268. En kamp som tycks ha varit i görningen under en längre tid, kommer nu äntligen att bli av! De två kommer in i mötet med varsin förlust i ryggen, och jakten på en återfunnen vinstform dukar upp för ett fyrverkeri de två emellan.

Inför mötet har Chandler höjt förväntningarna på matchen med ett inlägg på sociala medier. Under gårdagen tog den 35-årige amerikanen till Twitter, där han följaktligen kastade ner handsken framför Gaethje. I sitt tweet förklarar Chandler att han tänker öppna upp matchen mot ”The Highlight” likt en stormvind av nävar. På detta sätt vill han få Gaethje att bli den första av de två att ta ett steg bakåt.

Here is a promise to you all…I’m coming forward with reckless abandon. He will take the first backward step.

Gaethje har ännu inte svarat på utmaningen, men tros vara villig att möta upp med samma medel i oktogonen. Under sin tid i organisationen, har han gjort sig ett namn som en fighter tillsynes utan en funktionell självbevarelsedrift i sitt kamphjärta.

Vem tar det första klivet bakåt i matchen mellan Michael Chandler och Justin Gaethje under UFC 268?