UFC Saudiarabien: Robert Whittaker vs. Ikram Aliskerov – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-06-19 14:25

I helgen är det dags för UFC:s historiska debut i Saudiarabien när organisationen landar på Kingdom Arena i Riyadh.

Khamzat Chimaev ut – Robert Whittaker möter Ikram Aliskerov

Många hade sett fram emot att få se Khamzat Chimaev återvända till buren för att möta den tidigare mellanviktsmästaren Robert Whittaker. Men till mångas besvikelse tvingades Chimaev dra sig ur matchen på grund av en mystisk sjukdom. Nu får istället Whittaker möta den lovande Ikram Aliskerov. Aliskerov, som är en specialist i sambo, har imponerat stort i sina tidigare UFC-matcher och ställs nu inför sitt tuffaste test hittills.

Whittaker kommer till galan med en stark seger mot Paulo Costa i bagaget. Tidigare i år besegrade han Costa via enhälligt domslut. Dock blev han dessförinnan avslutad av den nuvarande mellanviktsmästaren Dricus du Plessis förra sommaren.

Pavlovich vs Volkov – Vänskapsmatchen som gäller allt

I galans co-main event kommer vi få se en efterlängtad match mellan de nära vännerna Sergei Pavlovich och Alexander Volkov. De ryska tungviktarna möts i en match som kan bli avgörande för deras framtid i titeljakten.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 21:00 och sänds på Viaplay den 22:a juni)

UNDERKORT (Startar klockan 18:00 och sänds på Viaplay den 22:a juni)