Se de bästa tidigare avsluten från deltagare under UFC 270

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-01-20 16:37

Nu har UFC lagt upp en kompilationsvideo på några av de bästa tidigare avsluten från fighters som tävlar under helgens gala UFC 270. Francis Ngannou knockout av Alistair Overeem, Deiveson Figueiredos avslut av Joseph Benavidez och Ilia Topurias knockoutseger över Ryan Hall är bara några av dem.

Knockoutfest inför UFC 270

För den som vill bli på humör inför lördagsnattens tillställning i Anaheim, Kalifornien finns nu en video tillgänglig på Youtube. UFC har valt ut de bästa avsluten från fighters som delat under galan för att bygga upp förväntningarna inför de otalet sammandrabbningar i oktogonen som stundar. Tungviktsmästaren Francis ”The Predator” Ngannou (16-3) tar sig an titelutmanaren Ciryl ”Bon Gamin” Gane (10-0) i huvudmatchen.

Den storvuxne titelhållarens knockoutseger över Alistair ”The Demolition Man” (47-19) är enbart ett av de våldsamma avsluten som är med i videon. Även den regerande flugviktsmästaren Brandon ”The Assassin Baby” Moreno (19-5-2), som försvarar sitt bälte mot den tidigare mästaren i divisionen Deiveson ”Dacio” Figueiredo (20-2-1) medverkar i videon med sitt titelbringande avslut av brasilianaren i deras returmatch förra året.

Se de bästa avsluten från tävlande under UFC 270 i videon nedan!