in , ,

Speltips: Mike Perry tippas ta hem segern mot Donald Cerrone – se oddsen

UFC Fight Night 139 närmar sig. Galan arrangeras på söndag på Pepsi Center i Denver, Colorado i USA. Matchkortet är oerhört actionpackad och en av galans höjdpunkter på förhand är det infekterade mötet mellan Donald ”Cowboy” Cerrone och Mike Perry.

Att förhoppningarna på fighten är höga är inte så konstigt då både Cerrone och Perry är kända för att leverera hög intensitet under sina matcher.

Båda i behov av seger

Cerrone har en tuff tid bakom sig. Den 35-årige veteranen har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och är i stort behov av en stark prestation i helgen. Hans record är 33 segrar och 11 förluster. Även om motståndaren Perry vann sin senaste fight mot Paul Felder så har även han förlorat en del på sistone. Innan segern hade han två raka förluster i UFC.

Båda herrarna är skickliga stående fighters och därför är det sannolikt så att det är på fötterna som matchen kommer utspela sig. Om Cerrone betraktas som den mer tekniske av dem två så är Perry definitivt den starkare och mer kraftfulle. Till skillnad från Perry så har Cerrone i många år tävlat i lättvikt och är av den anledningen mindre rent fysiskt.

På marken ska fördel ges till ”Cowboy” när det gäller grapplingen, men Perry är ingen duvunge i det området och har en respektabel nivå av brottning.

Perry spås ta hem matchen

Mycket talar för att matchen inte går tiden ut, men det är inte helt omöjligt att den gör så då det bara är tre ronder. Perry tål mycket stryk och lär därför inte bli avslutad av Cerrone. Tror man på avslut så är det snarare till Perrys fördel som tipset ska läggas.

Enligt spelbolagen är också Perry favorit i matchen.

Unibet håller Perry som favorit till 1.44 medan Cerrone ger 2.75 gånger pengarna.

Mobilebet håller Perry som favorit till 1.66 medan Cerrone ger 2.70 gånger pengarna.

Betfair håller Perry som favorit till 1.44 medan Cerrone ger 2.75 gånger pengarna.

Ta del av Unibets fina erbjudande på 500% bonus på första insättningen.
Ta del av erbjudandet här


Se fler av våra MMA speltips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *