UFC 270 Free Fight: Se Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo 2

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-01-12 15:29

Nu finns den andra flugviktstitelkampen mellan Brandon Moreno och Deiveson Figueiredo tillgänglig på YouTube. De två möttes i juni förra året för att göra upp efter ett oavgjort resultat i deras första match. Moreno, som vann via submission i den tredje ronden, kommer försvara sitt bälte mot Figueiredo under UFC 270.

Brandon Moreno stryper ut Deiveson Figueiredo

Det blev andra gången gillt för Mexikos Brandon ”The Assassin Baby” Moreno (19-5-2) när han klev in i oktogonen för att åter en gång ta sig an den dåvarande flugviktsmästaren Deiveson ”Daico” Figueiredo (20-2-1) den 12:e juni 2021. Efter ett oavgjort resultat i deras första kamp, sattes bältet ännu en gång på spel i en batalj de två emellan. Den här gången fick dock striden ett definitivt avgörande. Cirka halvvägs in i den tredje ronden av fem kunde Moreno finna avslutet via en submission.

Som nyligen krönt mästare över flugviktsdivisionen står ”The Assassin Baby” nu inför sitt första titelförsvar. Det är inte mer än rätt att det sker mot just Figueiredo, i vad som blir ett trilogimöte i viktklassen. Den kampen äger rum under UFC 270 planerad att äga rum i Anaheim, Kalifornien den 22:e januari. Nedan kan du nu se deras andra möte, publicerat till YouTube av UFC!