UFC 270 Free Fight: Se Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo 1

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-01-14 17:17

Nu finns den första titelkampen i flugvikt mellan Brandon Moreno och Deiveson Figueiredo upplagd på YouTube. De två möttes första gången i december 2020 i en kamp som skulle sluta i ett oavgjort beslut.

Lika mellan Brandon Moreno och Deiveson Figueiredo

Tidigare under veckan publicerade UFC det andra mötet i oktogonen mellan Mexikos Brandon ”The Assassin Baby” Moreno (19-5-2) och brasilianaren Deiveson ”Daico” Figueiredo (20-2-1). Det var i den kampen som Moreno slutligen erövrade flugviktsbältet för att krönas som ny mästare över divisionen. Den föranleddes dock av ett första möte de två emellan, vilket ägde rum under UFC 256 den 12:e december 2020.

I den matchen visade sig Moreno och Figueiredo stå likvärdiga med varandra. Domarna kunde inte avgöra en definitiv vinnare efter den sista gonggongen ljudit ut över arenan. Kampen sågs därmed som oavgjord. Moreno skall genomföra sitt första försvar av flugviktstiteln under UFC 270 i slutet av den här månaden. Där ställs han ännu en gång mot Figueiredo i deras tredje möte i oktogonen. Inför kampen har UFC publicerad deras första batalj till Youtube.

Se Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo 1 i videon nedan!