UFC 273 Free Fight: Se Petr Yan vs. Cory Sandhagen

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-03-29 16:44

Nu finns bantamviktskampen mellan Petr Yan och Cory Sandhagen tillgänglig på Youtube. De två möttes i oktober förra året i en match som Yan skulle komma att vinna via enhälligt beslut. Yan möter den regerande mästaren i divisionen Aljamain Sterling om bältet under UFC 273 den 9:e april.

Petr Yan besegrar Cory Sandhagen

Om knappt två veckor kommer det andra mötet om bantamviktsbältet mellan den forne mästaren Petr ”No Mercy” Yan (16-2) och den regerande titelhållaren Aljamain ”Funk Master” Sterling (20-3) att äga rum under UFC 273. De två har som sagt mötts en gång tidigare, det i mars förra året. Då var det Yan som stod som mästare, en krans som skulle komma att vissna från ryssens hjässa följande ett olagligt knä mot ”Funk Master”s huvud.

Yan står nu inför en chans att återvinna sin förlorade tron på toppen av bantamviktsdivisionen. Inför hans utmaning har UFC sett det som lämpligt att publicera en av Yans tidigare matcher till Youtube. Valet föll på hans senaste framträdande i oktogonen, där han ställdes mot den unge amerikanen Cory ”Sandman” Sandhagen (14-4) den 30:e oktober 2021. De två stred på genom fem ronder fram tills att ”No Mercy” kunde klämma segern via ett enhälligt beslut.

Se Petr Yan vs. Cory Sandhagen i videon nedan!