UFC 300: Alex Pereira vs. Jamahal Hill – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2024-04-10 11:40

UFC:s historiska 300:e numrerade gala står för dörren och förväntningarna är skyhöga inför den händelserika kvällen som väntar. Natten till söndag kommer T-Mobile Arena att vara platsen där kampsportens värld får uppleva tre episka titelmatcher som kommer att göra avtryck i historieböckerna.

UFC 300 bjuder på tre titelmatcher

I huvudmatchen är det lätt tungviktsmästaren Alex Pereira som står i strålkastarljuset när han tar sig an den före detta mästaren Jamahal Hill. Pereira, som senast imponerade genom att erövra bältet efter en seger över Jiri Prochazka, kommer nu att försvara sin titel för första gången. Hans motståndare, Hill, å sin sida, har också en imponerande meritlista och kommer att göra allt för att återta bältet och återigen känna sig som mästare.

Men det är inte bara huvudmatchen som bjuder på spänning och drama. I den delade huvudmatchen får vi se Weili Zhang försvara sin stråviktstitel mot landskvinnan Xiaonan Yan. Zhang har varit i enastående form med tre raka segrar och kommer att kämpa för att behålla sitt bälte mot en tuff utmanare.

Dessutom kommer ’BMF’-bältet att stå på spel när Justin Gaethje tar sig an den forne fjäderviktsmästaren Max Holloway. Det blir en match där inget lämnas åt slumpen och där fansen kan förvänta sig en kamp utöver det vanliga.

Med flera andra spännande matcher på huvudkortet och underkortet, inklusive möten mellan Charles Oliveira och Arman Tsarukyan, samt Jiri Prochazka och Aleksandar Rakic, kommer galan att vara fullspäckad med action och underhållning från början till slut.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 04:00 och sänds på Viaplay den 14 april)

UNDERKORT (Startar klockan 02:00 och sänds via UFC Fight Pass den 14 april)

TIDIGT UNDERKORT (Startar klockan 00:00 och sänds via UFC Fight Pass den 14 april)