UFC Long Island Free Fight: Se Brian Ortega vs. Cub Swanson

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-07-15 14:52

Nu finns fjäderviktsmötet i UFC mellan Brian Ortega och veteranen Cub Swanson tillgängligt på Youtube. De två möttes i december 2017 i en kamp som Ortega skulle komma att vinna genom submission i den andra ronden. Ortega möter Yair Rodriguez i huvudmatchen under helgens gala UFC Long Island.

Brian Ortega stryper ut Cub Swanson

Snart är det dags för den tidigare tvåfaldiga titelutmanaren i UFC:s fjäderviktsdivision Brian ”T-City” Ortega (15-2, 1 NC) att återigen sätta foten i oktogonen. Väl där möter han mexikanen Yair ”El Pantera” Rodriguez (13-1, 1 NC) i huvudmatchen under helgens tillställning på Long Island, New York.

Inför det stundande mötet har UFC sett det som lämpligt att publicera e nav Ortegas tidigare kamper till Youtube. Valet föll på hans match med veteranen ”Killer” Cub Swanson (28-12) från december månad 2017. I det mötet stred Ortega och Swanson på fram tills lite över mitten av den andra ronden. Efter att ha fått grepp om sin motståndares nacke, kunde Ortega krama hem en seger via en submission med giljotin-stryp.

Se Ortega vs. Swanson i videon nedan!