UFC Sao Paulo: Almeida vs. Lewis – Matchkort, sändningstider och odds

Författare: Ralph Nordahl

Publicerad: 2023-11-04 14:27

Denna helg är det dags för ett spännande möte när topptungviktaren Jailton Almeida stiger in i oktagonen på hemmaplan i UFC-galan i Sao Paulo, Brasilien. Han kommer att ta sig an den tuffe konkurrenten Derrick Lewis.

Derrick Lewis möter Jailton Almeida på bortaplan

Derrick Lewis (27-11), som tidigare utmanat om titeln, ser fram emot att försöka etablera en vinnande svit efter att ha imponerande avslutat Marcos Rogério de Lima med en TKO i juli (27-11). Detta markerade hans första seger sedan 2021, och det kommer definitivt att bli intressant att se om han kan bygga vidare på den framgången. Tidigare hade han råkat ut för tre raka förluster genom avslut.

I ursprungsläget var det planerat att Jailton Almeida (19-2) skulle möta Curtis Blaydes, men på grund av Blaydes skada har fanfavoriten Derrick Lewis hoppat in i galans main event. Almeida går in i galan med en imponerande vinstsvit på hela 14 segrar, varav de senaste fem har ägt rum inom UFC. Senast vi såg Almeida i aktion var när han submittade Jairzinho Rozenstruik redan i den första ronden i maj, vilket gör honom till en formidabel motståndare för Lewis.

Nicolas Dalby representerar norden i Brasilien

Galan erbjuder även ett spännande co-main event där Nicolas Dalby, en veteran från Danmark, är gigantisk underdog mot den lovande Gabriel Bonfim (15-0). Bonfim har imponerat med 15 raka segrar och hoppas nu ta sin tredje raka seger efter att ha avslutat sina tidigare motståndare i matchens inledande minuter. Senast besegrade han Trevin Giles via giljotin i juli.

Dalby har i sin tur en trematchers vinstsvit där han senast besegrade Muslim Salikhov i juni via enhälligt domslut.

Matchkort, sändningstider och odds

Nedan ser ni matchkortet i sin helhet med galans sändningstider. Inom parentes finner ni oddsen för UFC-galan satta av Unibet. I denna länk finner ni fullständiga odds.

HUVUDKORT (Startar klockan 01:00 och sänds på Viaplay den 4 november)

UNDERKORT (Startar klockan 22:00 och sänds UFC Fight Pass den 4 november)