UFC Vegas 44: Matt Brown missar mötet med Bryan Barberena

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2021-11-24 16:11

UFC-veteranen Matt Brown kommer inte gå sin planerade welterviktskamp med Bryan Barberena under UFC Vegas 44 den 5:e december. Anledningen till Browns frånvaro är ett positivt Covid-test. Om en my motståndare planeras till Barberena är i dagsläget okänt.

Matt Brown har Covid

Olyckan har slagit till för den 40-årige amerikanske welterviktaren i UFC Matt ”The Immortal” Brown (23-18). Ursprungligen planerad att möta den åtta år yngre landsmannen Bryan ”Bam Bam” Barberena (15-8) under UFC Vegas 44, får Brown nu i stället lägga sig i sjuksängen. Tidigt under natten idag svensk tid rapporterade ”The Immortal” via Twitter att han testat positivt för Covid-19. Hans kamp med Barberena blir därmed inställd tills vidare.

Shitty day today I tested positive for covid so my fight next weekend is off.

Brown har gått två matcher det här året, vilka är fördelade på en vinst och en förlust. Hans senaste kamp ägde rum i juni månad, där han lyckades med bedriften att knocka brasilianaren Dhiego Lima (15-9) för att ta sin karriärs tjugotredje seger. Om UFC planerar att ersätta Brown med en annan motståndare till Barberena är oklart.