UFC Vegas 51 Free Fight: Se Belal Muhammad vs. Stephen Thomson

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-04-13 18:53

Nu finns welterviktskampen mellan Belal Muhammad och Stephen Thompson tillgänglig på Youtube. De två möttes i december förra året i en kamp som Muhammad skulle komma att vinna via enhälligt beslut. Muhammad möter Vicente Luque i huvudmatchen till helgens gala.

Belal Muhammad besegrar Stephen Thompson

Det var med ett gott självförtroende och strålande form som Belal ”Remember The Name” Muhammad (20-3, 1 NC) tog sin elfte seger i UFC den 18:e december 2021. Motståndet stod den rutinerade veteranen och karatefenomenet Stephen ”Wonderboy” Thompson (16-6-1). Dock mäktade 39-åringen inte med att sätta stopp för Muhammads framfart i welterviktsdivisionen de kvällen.

I stället stod ”Remember The Name” som den slutgiltiga vinnaren efter deras strid med ett enhälligt beslut. Nu förbereder han sig för att kliva in i oktogonen mot en annan högt flygande welterviktare i brasilianaren Vicente ”The Silent Assassin” Luque (21-7-1) i huvudmatchen under helgens UFC-gala i Las Vegas. Inför kampen har UFC sett det som lämpligt att publicera en av Muhammads tidigare matcher i organisationen till Youtube. Valet föll på hans senaste framträdande mot Thompson.

Se Belal Muhammad vs. Stephen Thompson i videon nedan!