UFC Vegas 58: Cody Garbrandt mister sin motståndare

Författare: Anton McGregor

Publicerad: 2022-06-14 17:37

Den forne UFC-mästaren i bantamvikt Cody Garbrandt har förlorat sin motståndare Rani Yahya till UFC-galan planerad till en 9:e juli. Enligt rapporter skall Yahya ha lidit en nackskada under träningen, vilket utesluter honom från kampen.

Cody Garbrandt vs. Rani Yahya blir inte av till UFC Vegas 58

Den 9:e juli under galan UFC Vegas 58 är den forne bantamviktsmästaren i organisationen Cody ”No Love” Garbrandt (12-5) satt att återvända till sin titeldivision. Garbrandt, som minst sagt haft en tuff period i UFC den senaste tiden, testade på en kamp i flugvikt i sitt senaste oktogonframträdande. Där gick det dock inte vägen för den 30-årige amerikanen, då han blev besegrad av Kai ”Don’t Blink” Kara France (24-9, 1 NC) via TKO endast cirka tre och en halv minut in i den första ronden.

Redo att återigen ta upp till kamp i bantamvikt, planerades Garbrandts återkomst till viktklassen ske mot brasilianaren Rani Yahya (28-10-1, 1 NC). Det här är dock inte längre fallet följande en nackskada på Yahya, vilken tvingar honom till att dra sig ur mötet med ”No Love”. I dagsläget är det oklart om UFC planerar att hitta en ny motståndare till Garbrandt.